5.11.2007

Sävellelly

Oon nyt viimeaikoina sävellelly ahkerasti Kkomonoidia varten. Pitäisi nyt ainakin se kolme piisiä saada valmiiksi demoa varten. Päästäisiin reenailemaan Vesan kaa hetken pari. Yks piisi itseasiassa sävellyksiltää on jo valmis. Ja sanotuksiltaan. Se on aika hitti. No ei oo.

Ajattelin et pitäsköhän tehä spontaanit ja mennä täl viikol jo ostaa se Ipodi. Kahdeksan gigaista Ipod Nanoa meinasin. Ostasin muuten Shufflen JOS tarvisin sitä vaan kuuntelemiseen. Tulis halvaks.

Ainii, päädyin Vesan painostuksen alla Facebookkiin. Jos suoraan pitää sanoa ni se on kauhee paikka. Isoveli hehkutti että siin on tosi käteviä ominaisuuksia ja kaikkee, mut se on ihan hirvee sivusto. Ehkä jos siihen keskittyis enemmän ni siitä vois saada selvääki, mutta ei oo kokopäivää aikaa ruveta miettimään laitanko jotain Zombie-moduulia sivuilleni. Pyh. Mikä ihmeen idea silläkin on, että jos haluan piirtää kaverin kuvakommenttilaatikkoon, niin ensin se kysyy haluanko lisätä sen omalle sivullekkin? Ja sitten siinä on 1000 eri ruksia mistä pitää ruksata tietyt pois, ettei se lisäis mitään turhaa omaan profiiliin. Loppujen lopuksi se ei tainnut edes mennä se kuva perille vaikka kovasti sääsin. Sain sellaisen käsityksen että se meni Vesalle eikä Joonalle... Ihme mesta.

Ei kommentteja: