10.10.2007

Ensimmäinen riitasointu

Nyt ruvetaan poijat ja tyttölöiset soittamaan riitasointuja niin että kulmakarvat porisee! (?)

Pitäisi päästä nukkumaan, mutta ainahan sitä yhden musiikkiin liittyvän blogin ehtii aloittaa. Aiheita jotka pääsee täällä käsittelyyn on lähinnä mun omat musiikkiprojektit. Kaikkein eniten luultavasti puhun akustisesta meiningistä, joka soi omalla nimelläni. Vanhoja kappaleita löytyy jo mikseri.netistä ja uutta matskua on tuloillaan kunhan päästään ongelmista eroon. Tai ainakin yhdestä ongelmasta:

Tietokoneen äänikortti

Joku aika sitten kun ostin itselleni uuden tietokoneen, oletin että siinä olisi perus integroitu äänikortti jolla voisin sitten äänitellä kun sen aika tulee. Noh, eihän siitä mihinkään ollut. Tällä hetkellä en pysty ollenkaan äänittämään. Edes muistiin. Kiitos tästä. Uusi äänikortti siis on hankinnassa kunhan saan päähäni, minkälaisen hankin. Sitten päästään tositoimiin kun piisejä rupeaa tulemaan. Yay \o/

Luultavasti, jos keksin jonkin kätevän kamerointi systeemin (kännykkäkamera tai oma digipokkari) niin rupean tänne pistämään meininki kuvia erinäisistä oleellisista asioista. Se voisi olla mukavaa ja elävöittää vähän tälläistä turhan näköistä tekstiputua.

Enköhän nyt lopeta tältä erää.

Kuittaus.


Ei kommentteja: