15.10.2007

In Rainbows

Aivan mahtavaa! Kuuntelin eilen junassa ensimmäisen kerran Radioheadin uuden albumin "In Rainbows"in. Se on niin Radioheadia kuin vain voi olla. Vähän uutta, vähän vanhaa. Selvästi melodioissa huomas yhteneväisyyksiä vanhoihin kappaleisiin. Oikeestaan kun tarkemmin ajattelee, niin ei tämä levy sinänsä tuo uutta vanhaan Radioheadiin, muutakun sen olennaisen asian, että piisit eivät ole niin synkkiä.

Heti aloitus kappale (vaikka eräs nimeltä mainitsematon Tatu yhtyeen galleria-yhteisössä toisin väittikin :D) lähti tosi vauhdikkaasti viemään levyn tunnelmiin hauskalla 5/4 tahdilla. Se oli hauska oivallus. Dynamiikka oli ehkä hieman liian vähän, tai sellainen tuntuma jäi nyt parin kuuntelu kerran jälkeen levystä. Ja ainut mikä oli ehkä vähän tylsempi juttu, oli levyn lopetus. Tuntui että levy jäi jotenkin kesken ja vaikutti todella lyhyeltä kokonaisuudelta. Tuntuu kun tälle tulisi jatkoa ihan lähiaikoina, vaikka edes huhuja sellaisesta ei taida olla.

Mutta silti aivan älyttömän hyvä levy! Ja nyt siis, ettei tämä olisi vain levyarvostelu, niin täytyy sanoa että aivan älyttömästi inspiroi aloittamaan sen oman electronica projektin, jota olen niin kauan meinannut jo aloittaa. *Köh köh*

ÄÄNIKORTTIIII! :(

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vilauta siltä levyltä jotain viisuja vaik meses. Ja kiitti ku jelpit PHP:s. :D

Älä osta äänikorttia ennen synttäreitäs. ;))))))))))


T: Jouni
(Jukiosta Ja Jounista. Nimmareita saa ne ketkä haluu.)

Jukio kirjoitti...

Hei joo täytyyki mainita jossain yhteydessä Jukio ja Jouni. Nimmareita saa jos haluu. Voidaan lähettää giffi muodossa.